zaterdag 11 augustus 2012

Winkelstad Den Bosch (s-Hertogenbosch): Eén van de leukste winkelsteden in Nederland

Winkelstad Den Bosch (s-Hertogenbosch): Eén van de leukste winkelsteden in Nederland

Winkelen is leuk, winkelen is een uitje, winkelen is verkennen. Als je van winkelen houdt moet je zeker een keer in Den Bosch winkelen. Den Bosch kennen we natuurlijk als stad van de Bossche bol, de Brabanthallen en de Verkadefabriek. Maar Den Bosch heeft ook heel leuke winkels en winkelstraten.

De Hinthamerstraat

Winkelen in Den Bosch: De Hinthamerstraat
De Hinthamerstraat is één van de oude straten in de binnenstad van Den Bosch waar je heerlijk kunt winkelen. De straat loopt vanaf de markt tot aan de Zuid-Willemsvaart. De Hinthamerstraat staat bekend als dé lange en drukke winkelstraat van Den Bosch, met veelal ketens maar her en der ook wat apartere zaakjes. Alle winkels zijn gevestigd in tal van mooie historische panden die deze straat rijk is. In zijstraatjes van de Hinthamerstraat zitten een aantal bijzondere winkeltjes en ook aan het einde van de straat, richting de Zuid-Willemsvaart, zijn wat apartere zaakjes gevestigd. Tevens zitten er een paar goede café's en restaurantjes in de Hinthamerstraat.

Bossche bol

Winkelen in Den Bosch: De Bossche bol
Winkelen in Den Bosch: De Bossche bol
Natuurlijk onderbreek je de dag met een Bossche bol. De lekkerste vind je bij Banketbakkerij Jan de Groot. Daar staan de mensen ook letterlijk in de rij voor een heerlijke Bossche bol. Banketbakkerij Jan de Groot vind je op Stationsweg 24.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...