maandag 7 januari 2013

Winkelstad Rijswijk: Eén van de leukste winkelsteden in Nederland

Winkelstad Rijswijk: Eén van de leukste winkelsteden in Nederland 


Winkelen is leuk, winkelen is een uitje, winkelen is verkennen. Als je van winkelen houdt moet je zeker een keer in Rijswijk gaan winkelen. Rijswijk kennen we natuurlijk als de studenten stad, de stad van bekende bedrijven als TNO, ANP en het CBR. Maar Rijswijk heeft ook heel leuke winkels en winkelstraten.

Oud-Rijswijk


Winkelen in Rijswijk rond 1900: De Herenstraat
Rond de Oude Kerk in de Herenstraat vindt je veel gespecialiseerde winkeltjes, waarvan een deel in monumentale panden is gevestigd. Veel van de winkels zijn al generaties lang in handen van echte middenstandsfamilies. De persoonlijke benadering in een historische omgeving maakt winkelen rondom de Herenstraat tot een prettige ervaring.

Zaterdag is het extra gezellig in de Herenstraat. Op de wekelijkse markt prijzen de groenteman, de visboer, de poelier, de snoepverkoper, de bloemenman en nog veel meer marktkooplui hun waren aan.
Winkelen in Rijswijk: De Herenstraat

De markt is er van 8.00 - 16.00 uur, dan worden de kraapjes weer opgeruimd. Rondom het centrum is voldoende parkeergelegenheid.

’s Zaterdags wordt in Oud-Rijswijk markt gehouden en van mei tot en met september vindt u hier op woensdagen een antiek- en curiosamarkt.

Voor meer informatie: www.winkelcentrumoudrijswijk.nl.

De Bogaard


Winkelen in Rijswijk: In de Bogaard
Als je op zoek bent naar een groter aanbod van winkels dan kun je je hart ophalen in het moderne winkelcentrum In de Bogaard, dat van regionale betekenis is. In de bijna 180 winkels op het gebied van mode, voeding, wonen, gezondheid en lichaamsverzorging slaagt u altijd. De auto kunt u kwijt op een van de ruim 2.000 plaatsen in de parkeergarage.

In In de Bogaard vind je alle grote ketens, met bijvoorbeeld ook een Hema, V&D, C&A en een Mediamarkt.

Als een van de weinige winkelcentra in Nederland is In de Bogaard in het bezit van drie veiligheidssterren van het Keurmerk Veilig Ondernemen.  Even uitrusten? Dat kan op een van de verschillende gezellige terrassen. Ook met echt Hollands weer is In de Bogaard een aantrekkelijke winkellocatie. Het grootste deel van het centrum is overdekt.

Winkelcentrum In de Bogaard is open van maandag tot en met zaterdag. Elke laatste zondag van de maand is het koopzondag.

Voor meer informatie: www.indebogaard.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...