woensdag 6 februari 2013

Winkelstad Schiedam: Eén van de leukste winkelsteden in Nederland

Winkelstad Schiedam: Eén van de leukste winkelsteden in Nederland

Voor velen is winkelen leuk, is winkelen echt een uitje. Met winkelen verken je niet alleen de winkels maar ook de stad met soms heel mooie oude gebouwen. Als je van winkelen houdt, en je bent in de buurt van Schiedam, dan kun je natuurlijk ook in Schiedam winkelen.


Schiedam

Schiedam kennen we natuurlijk als stad van de Schie, als stad van jenever, en de stad met de hoogste windmolens ter wereld. Maar Schiedam heeft ook heel leuke winkels en winkelstraten. Het historische centrum van Schiedam heeft veel grachten. Gelukkig vind je tijdens het winkelen in Schiedam nog wel veel bijzondere en oude gebouwen in de binnenstad. Schiedam heeft ruim 75.000 inwoners.


Uiteraard vindt je in de binnenstad bekende ketens zoals HEMA, H&M, Blokker en Xenos en kunt u overdekt winkelen in de Nieuwe Passage. Iedere eerste zondag van de maand is het koopzondag in Schiedam Centrum. Weekmarkt Schiedam Centrum De weekmarkt vindt elke vrijdag van 09.00 - 16.00 uur plaats in de historische binnenstad van Schiedam in de Lange Kerkstraat, op het Land van Belofte en het Stadserf, en heeft ruim 160 kramen. U vindt er vele verschillende artikelen en producten: van groenten en fruit tot dames-, heren- & kinderkleding, van vis tot vlees en van bloemen en planten tot heerlijke noten en stroopwafels.


Lange Kerkstraat

Winkelen in Emmen: De Lange Kerkstraat
Winkelen in Emmen: De Lange Kerkstraat
Als je gaat winkelen in Schiedam kom je zeker uit op de Lange Kerkstraat. Deze straat heeft veel verschillende winkels en eettentjes. De weekmarkt die er elke vrijdag is, is ook voor een deel te vinden in deze straat.
Winkelen in Schiedam: Bekijk ook het mooie oude centrum
Winkelen in Schiedam: Bekijk ook het mooie oude centrum



De Passage


Winkelen in Schiedam: De Passage
Winkelen in Schiedam: De Passage
Winkelcentrum de Passage ligt centraal in het winkelcentrum gebied van Schiedam Centrum. Het is een overdekt winkelcentrum dat een breed scala aan winkels biedt, je vind er ruim 50 verschillende winkels. Je vindt hier altijd parkeergelegenheid en een ruim aanbod aan winkels.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...