maandag 13 augustus 2012

Winkelstad Almere: Eén van de leukste winkelsteden in Nederland

Winkelstad Almere: Eén van de leukste winkelsteden in Nederland

Voor velen is winkelen leuk, is winkelen echt een uitje. Met winkelen verken je niet alleen de winkels maar ook de stad met soms heel mooie oude gebouwen. Als je van winkelen houdt moet je zeker een keer in de leuke stad Almere winkelen.

Almere

Almere kennen we natuurlijk als jongste grote stad van Nederland, als stad die bij de meeste Nederlanders een tamelijk negatief imago heeft en als stad van Annemarie Jorritsma. Maar Almere heeft ook heel leuke winkels en winkelstraten. Almere is de grootste shopstad van de provincie Flevoland.

Citymall Almere

Winkelen in Almere: Citymall Almere
Het Stadshart van Almere Stad heeft het grootste winkelgebied van Almere en is een van de grootste winkelcentra van Nederland. Het is beter bekend onder de naam Citymall Almere. Ook Almere Haven en Almere Buiten hebben forse winkelgebieden. In het Stadshart vind je alle grote winkel. Bovendien zijn er ook veel locale en bijzondere winkels. Verder kun je op genoeg plekken genieten van een lekker kopje koffie of een goede lunch.

Grote Markt

Winkelen in Almere: Grote Markt
De meeste cafés zijn op de Grote Markt, het centrale plein in Almere Stad. Ook op andere plaatsen in het centrum van Almere Stad zijn volop uitgaansgelegenheiden, met concentraties op het Belfort, het Deventerpad en de Esplanade. Vooral op zonnige dagen die het hier heel relaxed genieten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...