maandag 13 augustus 2012

Winkelstad Tilburg: Eén van de leukste winkelsteden in Nederland

Winkelstad Tilburg: Eén van de leukste winkelsteden in Nederland

Voor velen is winkelen leuk, is winkelen echt een uitje. Met winkelen verken je niet alleen de winkels maar ook de stad met soms heel mooie oude gebouwen. Als je van winkelen houdt moet je zeker een keer in Tilburg winkelen.

Tilburg

Tilburg kennen we natuurlijk als de stad met de grootste kermis van Nederland, stad van de textielindustrie, stad van Carnaval, stad met meer dan 200.000 inwoners en daarmee de zesde stad van Nederland. Maar Tilburg heeft ook heel leuke winkels en winkelstraten.

Binnenstad

De winkels in Tilburg bestaan vooral uit grote ketens. Maar na goed zoeken zijn er ook leuke kleine boetiekjes en winkeltjes te vinden in deze levendige stad.

Pieter Vreedeplein

Winkelen in Tilburg: Pieter Vreedeplein
Ook kun je naar Tilburg komen voor het recent geopende Pieter Vreedeplein. Dit plein ligt gewoon in het centrum van Tilburg en heeft heel veel verschillende winkels en boetiekjes. Verder is dit centrum elke zondag geopend. Dus als je graag op zondag wilt shoppen, ben je ook in Tilburg aan het Pieter Vreedeplein aan het goede adres.

Markten in Tilburg

Tilburg kent 8 wekelijkse markten. De woensdagse Besterdmarkt is in de hele regio van Midden-Brabant een fenomeen. De Besterdmarkt is een echte stoffenmarkt. In de meer dan 120 kraampjes vindt u alle mogelijke type stoffen die u maar kunt bedenken. Van kant-en-klare confectie tot gordijnstof en plastic gelamineerd tafeltextiel. De stoffenmarkt is iedere woensdag van 09.00 tot 12.00 uur op het Besterdplein in Tilburg.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...