woensdag 8 januari 2014

Winkelstad Oosterhout: Eén van de leukste winkelsteden in Nederland

Winkelstad Oosterhout (Noord-Brabant): Eén van de leukste winkelsteden in Nederland

Winkelen is leuk, winkelen is een uitje, winkelen is verkennen. Als je van winkelen houdt moet je zeker een keer in Oosterhout winkelen. Oosterhout kennen we natuurlijk als oude stad in Noord-Brabant, niet te verwarren met de Oosterhout bij Nijmegen. Oosterhout heeft een paar leuke musea, denk aan het Bakkerijmuseum of aan Speelgoedmuseum ‘op Stelten’.

Winkelen in Oosterhout
Winkelen in Oosterhout
Verder heeft Oosterhout verschillende oude kerken en kloosters. Zo is er de Sint-Jansbasiliek; een vijfbeukige kruiskerk uit de 17e eeuw. Het interieur bevat zeldzame, antieke voorwerpen en prachtige glas-in-loodramen. Deze oude plaats, biedt veel ruimte om naast het winkelen ook leuke bezienswaardigheden te bezoeken.

Maar deze Oosterhout in Noord-Brabant heeft ook heel leuke winkels en winkelstraten. En winkelen in een oude stad is toch sfeervoller winkelen dan winkelen in een jonge stad.

Markt

Winkelen in Oosterhout
Winkelen in Oosterhout
Er zijn twee markten in Oosterhout: Centrum Markt zaterdag van 08:30 - 16:00 uur W.C. Zuiderhout woensdag van 11:30 - 17:00 uur

Winkelcentrum Arendshof

Winkelstad Oosterhout: Winkelcentrum Arendshof
Winkelstad Oosterhout: Winkelcentrum Arendshof
Er is een groot overdekt winkelcentrum Arendshof met vele winkels in het centrum van Oosterhout en Arkendonk in Oosterhout-Noord en winkelcentrum Zuiderhout in Oosterhout-Zuid.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...